Word G-sportfan

G-sportfonds zoekt enthousiaste en actieve G-sportfans!

Bedrijven, werknemers, G-sporters, scholen, bekende Vlamingen maar ook mensen zoals jij en ik … allemaal kunnen we G-sportfan worden. Het G-sportfonds wil iedereen die G-sport een warm hart toedraagt, verenigen als G-sportfan. We rekenen dus op jou om onze volgende G-sportfan te worden. Allemaal goed en wel maar hoe word ik G-sportfan? Registreer je via onderstaand invulformulier en wij zorgen ervoor dat je rechtstreeks op de hoogte blijft van het G-sportfonds, onze activiteiten en waar jij als G-sportfan het verschil kunt maken. Misschien wil je wel eens als vrijwilliger komen helpen tijdens een G-activiteit, of wil je eens in levende lijve ervaren hoe het is om met een handicap te sporten? Of misschien ken je wel iemand met een handicap en wil je hem/haar graag aan een sportclub helpen? Word vandaag nog G-sportfan en toon je enthousiasme!

We willen graag zoveel mogelijk mensen warm maken om G-sportfan te worden. Help ons mee deze doelstelling te realiseren. Spreek over G-sport, tracht mensen te overtuigen, wees een G-sportfan met heel je hart en ziel en doe iets voor die mensen die net dat noodzakelijk duwtje in de rug nodig hebben. Want ze verdienen het.

Ben jij een echte G-sportfan en wil je nog dat tikkeltje extra doen? Graag! Het G-sportfonds wil iedereen de kans geven om G-sport ook financieel te steunen. En dat kan heel makkelijk.

  • Stuur een sms met het woordje ‘gfan’ naar het nummer ‘6045’. Een sms’je kost je 2 euro maar maakt een wereld van verschil.
  • Je kunt ook een vrijblijvende donatie geven,  jij kiest zelf het bedrag. Rechtstreeks storten kan op het rekeningnummer van het G-sportfonds BE74 7360 1164 4007.
  • Koop het boek ‘Sporthelden met een beperking’. 40 G-helden staan centraal en brengen hun verhaal. Stuk voor stuk G-atleten die met passie sporten en die vooral laten zien dat je ook met een handicap gewoon kunt sporten. Topfotograaf Henk Van Cauwenberghe portretteert de G-atleten, ex-voetballer en G-sportfondsambassadeur Piet Den Boer neemt persoonlijk de interviews af. De  opbrengsten van het boek gaan rechtstreeks naar het G-sportfonds. Je leest er hier alles over.