Doneer

Geef om G-sport

Wil je G-sport in de provincie Antwerpen mee een duwtje in de rug geven? Wil je samen met ons personen met een handicap plezier laten beleven door hen duurzaam te laten sporten en bewegen? Wil je mee kansen creëren voor de meer dan 6.000 enthousiaste G-sporters in onze provincie? Niet twijfelen, gewoon doen! Alle hulp, elke gift of bijdrage is welkom, hoe klein of groot dit ook mag zijn. Er zijn een aantal mogelijkheden hoe je je steentje kunt bijdragen:

  • Stuur een sms ten voordele van het G-sportfonds. Sms het woordje gfan naar het nummer 6045. Een sms kost je 2 euro.
  • Doneer een vrijblijvende gift die rechtstreeks naar het G-sportfonds van de provincie Antwerpen vloeit. Je kunt je bijdrage rechtstreeks storten op het rekeningnummer van het G-sportfonds BE74 7360 1164 4007.
  • Koop het boek ‘Sporthelden met een beperking’. 40 G-helden staan centraal en brengen hun verhaal. Stuk voor stuk G-atleten die met passie sporten en die vooral laten zien dat je ook met een handicap gewoon kunt sporten. Top-fotograaf Henk van Cauwenberg portretteerde de G-atleten, ex-voetballer en G-sportfondsambassadeur Piet den Boer nam persoonlijk de interviews af. De  opbrengsten van het boek gaan rechtstreeks naar het G-sportfonds. Lees alles over dit uniek collectors item.