Winnaars tombola ‘Krawatencross Lille’ en ‘Superprestige Hoogstraten’

Tijdens de ‘’Krawatencross’ in Lille van 4 februari en de ‘Superprestige Hoogstraten’ van 5 februari 2017 organiseerde het G-sportfonds een tombola ten voordele van G-sport. Graag geven we de winnende loten vrij. Mocht je een winnend lotje in je bezit hebben, gelieve ons dan uiterlijk voor 17 februari 2017 een seintje te geven met een foto of scan van je tombolalot via gsportfonds@provincieantwerpen.be. 

Volgend prijzen werden op de dag van de cross zelf niet opgehaald, het gaat om deze winnende nummers van de tombola:

  • Damesfiets: 6806
  • Eetbon Oud-Hoogstraten: 3192
  • Box streekproducten: 3434
  • Box streekproducten: 3201
  • Box streekproducten: 6584

Tijdens de Krawatencross in Lille werd er 1 prijs niet opgehaald. Het gaat om het winnende nummer 4768. Ook deze winnaar mag zich bij ons melden. Hij of zij wint het boek ‘Ijsboerke roomijs en renners’ van Mark Vanlombeek.

Het G-sportfonds van de provincie Antwerpen zet 100% in op G-sport, sport voor personen met een handicap. Want ook met een handicap verdien je alle kansen om te bewegen en te sporten. Tijdens het cyclocross-seizoen van 2016-2017 krijgen cyclocrossers met een handicap de unieke kans om op het parcours van de echte profs deel te nemen aan het cyclocrosscriterium de ‘IOK G-trofee’.