Fundraisingdiner G-sportfonds op 9 juni

Taboes doorbreken en laten zien dat sporten met een handicap even gewoon is als sporten zonder handicap: daar gaat het G-sportfonds van de provincie Antwerpen voor. Op vrijdag 9 juni 2017 organiseren het G-sportfonds en G-sport Vlaanderen een fundraisingdiner ten voordele van G-sport.

Het G-sportfonds spant zich al jaren in om G-sporters en G-sportclubs meer mogelijkheden en middelen te geven. Net zoals G-Sport Vlaanderen elke dag druk in de weer is om G-sport op de kaart te zetten. Tijdens het fundraisingdiner van 9 juni slaan ze de handen in elkaar en komen ze met een groots nieuw initiatief om in heel Vlaanderen nog meer steun te vinden voor G-sport. Zowel bij het bedrijfsleven als bij het grote publiek. Tijdens het fundraisingdiner krijg je alvast de unieke primeur.

Troeven van het fundraisingdiner

Het fundraisingdiner van het G-sportfonds heeft alle ingrediënten en troeven in huis voor een geweldige avond. Een greep uit het programma:

Fundraisingdiner G-sportfonds 2017

  • Een gastronomisch viergangendiner met aangepaste wijnen onder leiding van sterrenchef Axel Colonna-Cesari van Centpourcent (*)
  • Netwerking en lancering van een nieuw G-sport initiatief
  • Presentatie door Erika Van Tielen
  • Demo rolstoeldans met atlete Sofie Cox
  • Girl power van Barbara Dex en Sandrine en de XL-band

Alle details vind je in de uitnodiging.

Netwerken en tegelijkertijd G-sport ondersteunen

Tal van bedrijven tekenen traditioneel trouw present op het fundraisingdiner van het G-sportfonds. Het is dan ook dé gelegenheid om op een informele manier kennis te maken met de werking en de realisaties van het G-sportfonds, maar ook om te netwerken met andere bedrijfsleiders.

Inschrijven tot 19 mei 2017

Wil je er graag bij zijn en G-sport met je komst steunen? Dat kan! De prijs per couvert bedraagt 295 euro (excl. BTW). Er zijn ook tafels van 8 en 10 personen beschikbaar. Alle opbrengsten van het fundraisingdiner investeren we om het taboe rond G-sport verder te doorbreken en vooral om personen met een handicap alle kansen te geven om te kunnen sporten en bewegen.

Schrijf online in of bezorg de ingevulde antwoordkaart voor  19 mei 2017.

Sfeerbeelden fundraisingdiner 2016

Sfeerbeelden fundraisingdiner 2016

Het fundraisingdiner wordt georganiseerd in samenwerking met RTV en Made In

Logo rtv made in

Het G-sportfonds van de provincie Antwerpen kan ook rekenen op de steun van bedrijven die sociaalmaatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel dragen. Pidpa, IOK en IOK Afvalbeheer, BASF Antwerpen, Soudal, Sportoase, Total, Prokorn, IDEWE en Ravago Logistics behoren tot deze sportieve en geëngageerde partners.

Fundraisingdiner G-sportfonds 2017