Schrijf je in voor de handbikerace op zaterdag 1 mei

Voor het tweede jaar op rij kunnen handbikers deelnemen aan de ‘Grote 1 Mei Prijs’ in Hoboken, een organisatie van WAC Team Hoboken. Op het verkeersvrije parcours organiseert het G-sportfonds een recreatieve handbikewedstrijd voor ervaren én minder ervaren handbikers. Gedurende 45 minuten rijden de deelnemers rondjes op de afgesloten omloop van ongeveer 1,5 kilometer doorheen het centrum van Hoboken. De handbikewedstrijd start om 11.30 uur in de Louisalei in Hoboken, ter hoogte van het Gravenhof.

Winnaars tombola ‘Sluitingsprijs Oostmalle’

Tijdens de ‘Sluitingsprijs Oostmalle’ van 19 februari 2017 organiseerde het G-sportfonds een tombola ten voordele van G-sport. Volgende prijzen werden op de dag van de cross zelf niet opgehaald: Boek ‘Sporthelden met een beperking’ met het nummer 05955 en een pakket met streekproducten van Malle met het nummer 05881. 

Winnaars tombola ‘Krawatencross Lille’ en ‘Superprestige Hoogstraten’

Tijdens de ‘’Krawatencross’ in Lille van 4 februari en de ‘Superprestige Hoogstraten’ van 5 februari 2017 organiseerde het G-sportfonds een tombola ten voordele van G-sport. Graag geven we de winnende loten vrij. Mocht je een winnend lotje in je bezit hebben, gelieve ons dan uiterlijk voor 17 februari 2017 een seintje te geven met een foto of scan van je tombolalot via gsportfonds@provincieantwerpen.be. 

Startschot scholenproject gegeven!

Scholenproject sensibiliseert jongeren over sport voor personen met een handicap

In de periode januari-mei 2017 organiseert het G-sportfonds in totaal 52 scholenprojecten in evenveel scholen, goed voor 2.059 jongeren die zo voor de eerste keer in aanraking komen met G-sport.

Vier inclusieve sportdagen voor scholen

In mei en juni 2017 organiseert het G-sportfonds van de provincie Antwerpen vier inclusieve sportdagen. Dat zijn sportdagen waar kinderen van de laatste graad basisonderwijs samen sporten met kinderen uit het buitengewoon onderwijs en/of sportievelingen uit dagcentra.